Борошно Манітоба Farina Manitoba di grano tenero 5 кг
Борошно для випічки білого пшеничного хліба, панетонов, багета, чіабати з високим вмістом білка. Тривале бродіння - 24 год і більше, добра еластичність і кулінарні якості.
- Країна походження - Італія
- Регіон - Pordenone (PN)
- Виробник - SpA Societa' di Macinazione
- Харчова цінність Білки - 15.05 р.
- Упаковка - Паперовий пакет
- Термін зберігання - 8 місяців
- Режим зберігання +20
- Умови зберігання - Зберігати в сухому місці
- Час дріжджування: 18-22 години
- Показник сили борошна (W): 390-420
- Показник еластичності і тягучості (P/L): 0.65-0.8
- Показник здатності вбирати воду (А): 70-72%
Характеристики
Бренд:
Molino di Pordenone
Вага:
5 кг
Країна виробник:
Італія
Особливості:
- Власна фасовка
Характеристики
Основні | |
---|---|
Упаковка | Мішок |
Країна виробник | Італія |
Ціна за 1 кг | 55 |
Вага | 5 кг |
Виробник | Molino di Pordenone |
Культура | Пшениця |
Інформація для замовлення
- Ціна: 450 ₴