Ducale
Процес виготовлення кави Ducale побудовано на поетапне контролі кожної окремої операції, починаючи від культивування зерен, їх екстракції, обжарювання і аж до фасування. Як говорить один із творців цього напою: «Наша робота це не аерокосмічне дослідження, ми просто дуже сильно поважаємо кави і його любителів, так що Ви кожен день будете нагороджені тільки кращим продуктом».
Ключові напрямки компанії Ducale
- Наукові дослідження і розробки: коли зелені кава-боби доставлені на виробництво, вони обсмажуються з допомогою новітніх технологій і сучасного обладнання, фахівці формують ідеальні купажі і змішують різні сорти кави, так що споживачу залишається лише помолоти, зварити і налити собі в чашку чудовий напій.
- Статистика також важлива для бренду. Щодня сотні фахівців досліджують міжнародний ринок кави, аналізуючи асортимент і якість своєї продукції і порівнюючи дані з показниками конкурентів. Марка завжди намагається не просто триматися на рівні, а випереджати своїх суперників у новітніх технологіях і розробках кавового справи.
- Виробництво: це самий головний відділ торговельної марки Ducale. Тут проходить сама складна, комплексна і делікатна робота. Процес повністю впорядкований: відвантаження зелених зерен, смаження, упаковка, а потім доставка по магазинах і торгових точках, де любителі кави можуть купити каву Ducale в зернах оптом або в роздріб за самим прийнятними цінами.
- Услуги и информация: Торговая марка Ducale никогда нечего не скрывает от своих потребителей: ни материальную базу, ни технологический процесс изготовления кофе. Любой желающий может беспрепятственно узнать любую интересующую его информацию у службы поддержки или даже посетить производство. Такой близостью к своим покупателям может похвастаться далеко не каждое предприятие, и не только в сфере производства кофе.