-Dallmayr- мелена кава
Секретною технологією якісної меленої кави Dallmayr є її зерна, зібрані на високогірних плантаціях з різних куточків планети. Найчастіше вони поставляються з таких країн як Колумбія, Індія та Ефіопія. Варто зупинитись на зернах, вирощених в Ефіопії. Ця країна розташована на північному сході Африки; вона ідеально підходить для вирощування зелених кавових зерен, володіючи відповідним кліматом, досконалим грунтом, а також наявністю гірських порід, де плантації, власне, і розташовуються. Кава-боби, вирощені за таких умов, є основною сировиною для меленої кави Dallmayr. Професійні збирачі врожаю протягом багатьох років збирають плоди вручну; це є давньою традицією. Пройшовши цей етап, кожне зернятко миють, використовуючи спеціальну технологію. Фахівці виробництва меленої кави Dallmayr готові купити тільки ті кави-боби, які дозрівали повільно в гірській місцевості ефіопських плантацій і були обережно зібрані. Як тільки сировина надійшла на фабрику, фахівці беруть її під свій жорсткий контроль і виготовляють мелену каву лише найгіднішої якості. Вони піддають його багаторівневій перевірці, і створюють унікальні бленди, змішуючи різні сорти меленої кави. Їхня місія полягає в тому, щоб приготувати однакові букети щороку, і неважливо який був урожай чи якість сировини. Пакувальний цех також контролюється професіоналами своєї справи. Вони стежать за кількістю кави, яка потрапляє в пачку, а також за герметичністю упаковки, що також важливо для багатьох покупців. Мелена кава Dallmayr підійде всім, хто любить насолодитися чашкою гарної кави вранці або ввечері, а також тим, хто вважає себе досить професійним поціновувачем, і взагалі для всіх, хто цінує кавові напої за адекватними цінами. Компанія Dallmayr шанує свої традиції так само, як і за часів початку свого розвитку, тому якість завжди знаходиться на гідному рівні. Мелену каву Dallmayr вважається одним із найпопулярніших гарячих напоїв Європи, а європейцям, без сумнівів, у цій справі можна довіряти.