Продавець Alfa-Coffee розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
4915 відгуків

Компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки зараз за її графіком неробочі години. Вашу заявку буде оброблено найближчим робочим днем.

+380 (98) 723-33-89
+380 (98) 155-03-57

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності сайту alfa-coffee.com.ua

1.  ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Ця Політика конфіденційності персональних даних (далі – Політика конфіденційності) діє у відповідності з чинним законодавством України, зокрема Законом України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року № 2297-VI, щодо всієї інформації, яку Інтернет-магазин «Альфа кави», розташований за адресою - alfa-coffee.com.ua, може отримати Користувача під час використання сайту Інтернет-магазину, програм і продуктів Інтернет-магазину.

1.2. Дана Політика конфіденційності встановлює правила збирання, використання та розголошення Персональних даних Покупців.

1.3. Зареєструвавшись на Сайті, Покупець тим самим погоджується на передачу Адміністратору своїх персональних даних, їх обробку, зберігання та використання, в тому числі третіми особами, у відповідності з цією Політикою конфіденційності.

1.4. Покупець зобов'язується надавати Адміністратору повні і достовірні Персональні дані.

1.5. Зареєструвавшись на Сайті, Покупець надає свою згоду на отримання оновленої інформації, інформаційних бюлетенів з останніми новинами, новими надходженнями, спеціальними пропозиціями і оголошеннями про продаж через будь-які засоби зв'язку, включаючи електронні листи (e-mail), SMS.

1.6. Адміністратор має право без попереднього повідомлення вносити зміни в текст даної Політики конфіденційності. Зміни в Політиці конфіденційності вступають в силу після їх публікації.

1.7. Адміністратор не несе відповідальності за шкоду або збитки, яких зазнав Користувач або треті особи в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов даної Політики конфіденційності, інструкцій або вказівок про порядок використання Сайту, щодо порядку розміщення даних та інших технічних питань.

 

2. ОБРОБКА ДАНИХ

2.1. Адміністратор має право на обробку персональних даних Покупців – будь-яка дія або сукупність дій, таких як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміну, поновлення, використання і поширення (реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем.

2.2. Персональні дані можуть включати (але не обмежуються цим):

• адреса електронної пошти

• прізвище, ім'я, по батькові

• номер телефону

• адреса проживання (доставки)

• дата народження

• перелік замовлень, зроблених на Сайті

• паспортні дані, реєстраційний номер облікової картки платника податків

• файли cookie та дані про використання.

Дані про використання

2.3. Адміністратор може збирати інформацію, яку браузер Покупця направляє кожен раз, коли останній відвідує Сайт, або коли отримує доступ до Сайту через мобільний додаток (далі - Дані про використання).

2.4. Дані про використання можуть містити таку інформацію, як адреса інтернет-протоколу комп'ютера Покупця (наприклад, IP-адреса), тип браузера, версія браузера, сторінки сайту, які відвідує Покупець, час і дата відвідування, час, витрачений на ці сторінки, унікальний ідентифікатор пристрої та інші діагностичні дані.

2.5. Якщо Покупець отримуєте доступ до Сайту через мобільний додаток, дані про використання можуть містити інформацію про тип використовуваного мобільного пристрою унікальний ідентифікатор мобільного пристрою, ір-адресу мобільного пристрою, мобільну операційну систему, тип мобільного Інтернет-браузера і інші діагностичні дані.

Відстеження і файли cookie

2.6. Адміністратор використовує файли cookie та аналогічні технології відстеження, щоб відстежувати діяльність Сайту і активність Покупців при його відвідуванні.

2.7. Файли cookie направляються в браузер з веб-сайту і зберігаються на пристрої Покупця. Покупець може налаштувати свій браузер і відмовитися від всіх файлів cookie або вказати, коли файли cookie можуть направлятися. Однак, якщо Покупець не приймає файли cookie, він втрачає можливість користуватися деякими елементами Сайту.

 

3. ВИКОРИСТАННЯ ДАНИХ

3.1. Адміністратор має право обробляти зібрані персональні дані для наступних цілей:

• реєстрація Покупця на Сайті

• забезпечення роботи Сайту

• повідомлення Покупця про послуги, новини та рекламних пропозиціях шляхом відправки SMS, електронної пошти і т. п.

• надання клієнтської підтримки

• обробка Замовлення, зробленого Покупцем на Сайті, і передача даних відповідним підприємствам і службам, які здійснюють доставку, для належного виконання Замовлення

• забезпечення реалізації господарських, цивільно-правових, податкових відносин та відносин у сфері, передбаченої статутними документами Адміністратора, ведення бухгалтерського обліку та здійснення операційної діяльності, необхідних для виконання Інтернет-магазином своїх функцій.

 

4. РОЗГОЛОШЕННЯ І ПЕРЕДАЧА ДАНИХ

4.1. Дані Покупців збираються і обробляються на території України згідно з чинним законодавством України.

4.2. Адміністратор буде вживати всі необхідні заходи, щоб гарантувати, що Персональні дані Покупця будуть оброблятися надійно та у відповідності з цією Політикою конфіденційності, і не будуть передані третій стороні, поки вона не забезпечить належні засоби контролю по захисту Персональних даних.

4.3. Адміністратор має право на передачу і розголошення Персональних даних Покупців в наступних випадках:

• здійснення юридичних зобов'язань (у тому числі виконання Замовлення Покупця)

• запобігання або розслідування можливих правопорушень у зв'язку з використанням Сайту

• надання інформації правоохоронним та іншим компетентним державним органам за їх запитом, що відповідають вимогам чинного законодавства України

• захист особистої безпеки Покупців або третіх осіб.

 

5. БЕЗПЕКА ДАНИХ

5.1. Адміністратор приймає всі належні і достатні заходи для захисту Персональних даних Покупців, проте не може гарантувати їх абсолютну безпеку, враховуючи особливості здійснення діяльності в мережі Інтернет.

 

6. ПОСТАЧАЛЬНИКИ ПОСЛУГ

6.1. Адміністратор може залучати третіх осіб для виконання своїх зобов'язань перед Покупцями та з метою покращення роботи Сайту (далі - Надавачі послуг).

6.2. Постачальникам послуг може надаватися доступ до Персональних даних Покупців тільки для виконання вищевказаних завдань та в обсязі, достатньому для їх виконання. Постачальники послуг зобов'язані не розголошувати та не використовувати Персональні дані Покупців для інших цілей.

6.3. Адміністратор також може залучати Постачальників послуг для контролю і аналізу використання Сайту.

6.4. Адміністратор може використовувати Google Analytics - службу веб-аналітики, яка відстежує і робить звіт про трафік сайту і може використовувати зібрані дані для контекстуализации і персоналізації оголошень власної рекламної мережі. Політика конфіденційності Google розміщена за посиланням: https://policies.google.com/privacy?hl=uk.

 

7. ПОСИЛАННЯ НА ІНШІ САЙТИ

7.1. Сайт може містити посилання на інші сайти, мають інших власників та адміністраторів. Якщо Покупець переходить за посиланням, він буде спрямований на сайт третьої сторони. Адміністратор настійно рекомендує Покупцям ознайомлюватися із Політикою конфіденційності кожного сайту перед переходом.

7.2. Адміністратор не контролює і не бере на себе відповідальність за утримання, політику конфіденційності будь-сайтів або служб третіх осіб.

 

8. ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ЩОДО ДІТЕЙ

8.1. Покупцем може бути лише фізична особа, яка досягла 18-річного віку і що володіє повною дієздатністю.

8.2. Якщо законним представникам дитини стало відомо, що Адміністратору були надані Персональні дані дитини, законний представник повинен звернутися до Адміністратора із запитом про видалення таких даних. У такому випадку Адміністратор вживе заходів для видалення цієї інформації.

Контакти
Alfa-Coffee
+380981550357
ул. Магнитогорская 1Б, Київ, Україна
+380 (98) 723-33-89
+380 (98) 155-03-57Вайбер
Мапа

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner