Чай Дикий Шу Пуер Юннань 250 грам
- В наявності
- Код: 484822370
460 ₴
- +380 (98) 155-03-57 Вайбер
Чай Дикий Шу Пуер Юннань 250 грам
За старих часів пуер ферментувався під час транспортування та передпродажного зберігання. Але в другій половині 20 століття, зі збільшенням попиту та скороченням часу доставки, він перестав встигати дозрівати до потрібного рівня. Тому, у 70-ті роки 20 століття, було придумано технологію прискореного старіння (ферментації) пуера. Так з'явилося два основні види пуеру – виготовлений за традиційною технологією – «сирій пуер» - Шен Пу Ер і, за прискореною технологією – «приготування пуеру». Обидва пуери мають більш-менш однаковий набір корисних властивостей, і відрізняються нюансами смаку та аромату, і то лише на початковому, не далекому від завершення виробничого процесу, етапі ферментації. Сирий пуер цікавий тим, що ступінь його ферментації довгу годину (2-3 роки) можна контролювати самостійно. З часом гіркоту та грубість свіжого листа замінюється вишуканістю та легкою гіркуватістю. Пуер – пост-ферментований чай, який пройшов глибоку (традиційну або прискорену ферментацію), що припускає трансформацію його у продукт відмінний від звичайного чорного чаю за його хімічним складом та корисними властивостями. Це чорний чай з китайської видової чайної класифікації. В українській класифікації його відносять до групи чорних спеціальних чаїв.
Заварювання:
Як і будь-чай – пуер вимагає витримки стандартних дозувань, і дотримання кількох правил заварювання. У середньому закладають 6 г на 150 мл гарячої води.
Промивання проводиться дуже швидко, киплячою водою, таким чином, досягається видалення пилу та дезінфекція. За часом наполягання можливі варіанти, коли цей чай заварюється по 2-3 хвилини – 2-3 рази.
Основні | |
---|---|
Вага | 500 г |
Форма випуску | Розсипний |
Тип чаю | Чай Пуер |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Пакет |
- Ціна: 460 ₴