Чай Пуер Бінг ча Шу 50 м (уп. 10х50 р.)
Упаковка: 10 шт по 50 г
Пу ер – китайський пост-ферментований чай родом з провінції Юннань. Цей чай з певною витримкою, чим вона більше, тим пу ер вважається краще. З часом якість пу ера стає тільки краще, на відміну від інших видів чаю, які, як правило, з часом втрачають свою користь і смак. Шу пуер – проводиться традиційним способом і витримується тривалий час (не менше 6 місяців). Таким чином, чай проходить пост-ферментацію традиційним способом. Причому витримка пуеру традиційним способом проходить у відносно сухих приміщеннях з використанням різних старовинних рецептів. Різні культури бактерій і раная організація процесу ферментації впливають на смак, аромат і корисні властивості чаю.
Заваривание:
Как и любой чай – пуэр требует выдержки стандартных дозировок, и соблюдения нескольких правил заваривания. В среднем закладывают 6 г на 150 мл горячей воды.
Промывка производится очень быстро, кипящей водой, таким образом, достигается удаление пыли и дезинфекция. По времени настаивания возможны варианты, когда этот чай заваривается по 2-3 минуты – 2-3 раза.
Основні | |
---|---|
Вага | 500 г |
Тип чаю | Чай Пуер |
Упаковка | Коробка |
Форма випуску | Пресований |
- Ціна: 1 035 ₴