Чай Золотий Пуер 250 грам
У старовину пуер ферментировался під час транспортування і передпродажного зберігання. Але в другій половині 20 століття, зі збільшенням попиту і скороченням часу доставки, він перестав встигати «дозрівати» до потрібного рівня. Тому, в 70-е роки 20 століття, була придумана технологія прискореного старіння (ферментації) пуеру.
Так з'явилося два основних види пуеру – виготовляється за традиційною технологією – «сирий пуер» - Шу Пу Ер, і, за прискореною технологією – «приготований пуер». Обидва пуеру мають більш-менш однаковим набором корисних властивостей, і відрізняються нюансами смаку і аромату, і то лише на початковому, не далеке від завершення виробничого процесу, етапі ферментації. Сирої пуерцікавий тим, що ступінь його ферментації довгий час (2-3 роки) можна контролювати самостійно. З часом гіркоту і грубість свіжого аркуша замінюється вишуканістю та легкою гіркуватістю.
Пуер – пост-ферментований чай, який пройшов глибоку (традиційну або прискорену ферментацію), що припускає трансформацію його в продукт відмінний від звичайного чорного чаю по його хімічному складу і корисним властивостям. Це чорний чай з китайської видовий чайної класифікації. В українській класифікації його відносять до групи чорних спеціальних чаїв.
Заварювання:
Як і будь-чай – пуер вимагає витримки стандартних дозувань, і дотримання декількох правил заварювання. У середньому закладають 6 г на 150 мл гарячої води.
Промивання проводиться дуже швидко, киплячою водою, таким чином, досягається видалення пилу і дезінфекція. З часу настоювання можливі варіанти, коли цей чай заварюється за 2-3 хвилини – 2-3 рази.
Основні | |
---|---|
Виробник | Османтус |
Країна виробник | Україна |
Тип чаю | Чай Пуер |
Форма випуску | Розсипний |
Вага | 250 г |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Пакет |
- Ціна: 845 ₴