Види меленої кави
Тим же, хто не може уявити собі повноцінне життя без запашного напою дуже важливо знати характерні ознаки справжнього, натурального та якісної кави. Багато людей, особливо дуже зайняті, воліють купувати мелену каву, так як ця форма продукту дозволяє заощадити час на його подрібненні.
Є ідеальний помел? Якщо сказати коротко – немає, так як ступінь подрібнення кавових зерен – це суто особистий вибір. Помел впливає на те, міцним або слабким буде кава, чи буде у нього щільна або більш легка текстура, а також наскільки насиченим і ароматним вийде зварений напій. Ну а раз скільки людей, стільки й думок, то й що таке хороший або поганий помел – судити особисто кожному.
Види меленої кави.
Купуючи каву мелену важливо враховувати, яким способом його в основному будуть заварювати. Так, наприклад, для приготування напою у френч-пресі або гейзері краще вибрати каву грубого або середнього помелу. Дрібний помел заб'є фільтр чи сітку, і напій доведеться фільтрувати повторно. Вважається, що такий кава володіє більш м'яким і ніжним смаком.
Для приготування в чашці або турці добре підійде кави дрібного помелу. Завдяки цьому зерна зможуть віддати максимальну частку мікроелементів, а також надати напою виразний смак та аромат. Якщо ви – фанат кави еспрессо, тоді вам слід вибирати каву з дрібним помелом. Деякі кавомани люблять самі розтирати кави вручну практично в порошок, щоб відчути весь «характер» кава без необхідності його фільтрувати.
Зварити по-справжньому смачний і свіжий напій можна з кави середнього ступеня просмаження і однорідного помелу. Адже чим сильніше просмажені зерна, тим більше ефірних масел в ньому міститься, а значить така кава швидше «постаріє».
У нашому інтернет-магазині можна придбати різні види меленої кави на будь-який смак, враховуючи особисті уподобання, а також можливості його приготування і цінову політику. Ми надаємо розгорнутий опис кожного товару, так як не хочемо, щоб наші клієнти були розчаровані своїм вибором через необізнаність або відсутності повної інформації.