Самий смачний гарячий шоколад
Важко уявити, що раніше гарячий шоколад був швидше ліками, ніж ласощами. Його використання почалося ще з представників майя і ацтеків, які вживали розім'яті обсмажені какао-боби, залиті водою з додаванням пекучого перцю чилі. З тих пір цей напій еволюціонував, але як і раніше володіє корисними якостями.
Солі калію і кальцію, що містяться в гарячому шоколаді, змішані з молоком, засвоюються швидко і повністю, живлять шкіру і зміцнюють кісткові тканини. Енергію і тонус організму гарячий шоколад надає завдяки залізу, магнію та високому вмісту антиоксидантів і флавоноїдів. А гарний настрій після випитої чашечки шоколаду забезпечують ендорфін і серотонін – «гормони щастя», які починають активно вироблятися під дією триптофану, який присутній в складі. Корисно і пальчики оближеш!
Який же самий смачний гарячий шоколад?
Приготувати гарячий шоколад за класичним рецептом можна, використовуючи розтоплену плитку шоколаду. Добре, але довго, калорійно і тільки в домашніх умовах. А можна скористатися вже готовою сумішшю, благо їх зараз пропонується безліч. Після багатьох випробуваних фірм і варіантів, можна сміливо рекомендувати купити MacChocolate і Ristora.
Якщо хочете отримати неповторний какао-напій, заварюйте пакетик MacChocolate на гарячому молоці. Для полегшення напою можна змішувати молоко з окропом. Такий гарячий шоколад буде мати легку консистенцію, приємний колір і аромат дитинства. MacChocolate в пакетиках можна використовувати як вдома, так і в кав'ярнях, адже якість продукту впевнено висока.
Шанувальникам справжнього італійського характеру варто звернути увагу на гарячий шоколад Ristora в кілограмової банку або порційних пакетиках. Достатньо всього однієї столової ложки, щоб вийшов незабутній насичений смак і ніжне вершкове присмак, адже порошок швидко всмоктується і не залишає осаду в чашці.
Если вы предпочитаете густой горячий шоколад, как любят итальянцы и испанцы, то Ristora превосходно подходит для этих целей. Такой напиток готовится с тремя ложками сухого порошка на паровой бане или очень медленном огне без закипания. Через несколько минут масса густеет, становится тягучей и получается божественный десерт, который лучше кушать ложечкой. Гурманы могут добавлять специи, ваниль, кардамон или маршмелоу. За такое универсальное применение Ristora пользуется популярностью как у HoReCa, так и у частных потребителей.
Радуйте себе і своїх близьких унікальними способами приготування і подачі гарячого шоколаду!