Продавець Alfa-Coffee розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
4604 відгуків
+380 (98) 723-33-89
+380 (98) 155-03-57

Новости кофейной индустрии

  • Кава оптом: з чого починається день.
    П'янкий аромат Piazza D'oro FORZA, ранковий зерновий AltaRoma Espresso, бадьорить африканська суміш Jardin CREMA - ось як прийнято починати новий день.
  • Про каву
    Кава – це, зазвичай, гарячий напій, що готується із зерен кавового дерева. Відомо, що кава містить кофеїн, який надає стимулюючий ефект на організм людини.
  • Трохи про каву.
    Аромат кави в маленькій чашечці, гріє руки, любимо мільйонами, а його підбадьорливий ефект відомий з давніх пір. Цей дивовижний напій з кавових зерен містить безліч корисних для організму речовин, покращують роботу мозку, тонізує і ...
  • Користь і шкоду кави визначає міра
    Мало можна відшукати людей, які відмовляться побалувати себе чашкою ароматної кави. Деякі вживають його за сніданком, а є такі, хто не сприймає життя без кави. У чому користь і шкоду напою? Спробуємо розібратися.
  • Натуральна кава зберігає зір.
    Корнельський університет опублікував результати чергових досліджень в області впливу натуральної кави на організм людини.
  • Вирощування кави в Танзанії.
    Дуже низькі можливості кавових фермерських господарств в країні, позбавляють їх можливості повною мірою задовольнити світовий попит на каву, що могло б призвести до значного збільшення доходів.
Контакти
Alfa-Coffee
+380981550357
ул. Магнитогорская 1Б, Київ, Україна
+380 (98) 723-33-89
+380 (98) 155-03-57Вайбер
Мапа

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner