Продавець Alfa-Coffee розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
4444 відгуків
+380 (98) 723-33-89
+380 (98) 155-03-57

Как производят растворимый кофе

Как производят растворимый кофе

Растворимый кофе – неизменный спутник занятых людей.

И это не удивительно, ведь такой напиток не только вкусен, ароматен и доступен по цене. Он также крайне прост в приготовлении. Именно поэтому иногда его называют «быстрым» кофе. Интересный факт: оказывается, растворимый кофе обязан своим появлением чаю! Около 120 лет назад ученый из США научился делать растворимый чай. Это вдохновило его на создание такого же простого в приготовлении растворимого кофе. На мировом рынке в известном нам виде такой кофе появился лишь в 1938 году. С того времени его популярность и распространение стали расти семимильными шагами, и теперь вряд ли найдется тот, кто не знает, что такое растворимый или сублимированный кофе.

Как производят растворимый кофе?

Для начала стоит разобраться в том, из зерен какого сорта в основном создаются кофейные гранулы или сублимат. Большая часть данной продукции производится из зерен сорта робуста, которая не только дешевле по сравнению с арабикой, но также отличается большим количеством кофеина, что идеально подходит для создания крепкого бодрящего напитка, такого как кофе якобс монарх или другие.

Процес створення розчинної кави починається з обжарювання зерен. Потім їх подрібнюють і варять під високим тиском протягом довгого часу поки не виходить насичений кавовий екстракт. Після його фільтрують і концентрують шляхом випарювання. Існує кілька видів розчинної кави: порошковий, гранульована і сублімована.

Порошковий кави створюється з відфільтрованого екстракту шляхом висушування його при дуже високих температурах. Цей метод вважається найбільш простим і дешевим. Для виробництва гранульованого кави отриманий після просушування кавовий порошок додатково пропускають через пар, завдяки якому той збирається в невеликі гранули. Сублимат або сублімована кава – це продукт у вигляді невеликих кристалів з чіткими гранями. Для їх створення кавовий екстракт піддається обезводнення і вакуумної заморожуванню. Процес сублімації складніше попередніх, і багато сходяться в думці, що саме таким способом створюється кращий розчинну каву.

В нашому онлайн-магазині кожен зможе підібрати для себе свій ідеальний продукт, будь це розчинна кава якобс у гранулах або сублімований, ніжний кави 3 в 1, класичний мелений або зернової кави за найбільш вигідними цінами.

Інші статті
Контакти
Alfa-Coffee
+380981550357
ул. Магнитогорская 1Б, Київ, Україна
+380 (98) 723-33-89
+380 (98) 155-03-57Вайбер
Мапа

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner